• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дитяча косметика і прикраси

    Опубликовано: 2023-07-05 16:48:08

    Пропонуємо цікаві та корисні поради, щодо проколювання вух, вибору дитячих косметичних засобів та прикрас, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    1.Проколювати вуха дівчаткам бажано не раніше 7 років. Купити сережки-гвоздики з титану, імплантіуму або біопласту, зверніться в хороший пірсинг-салон, де використовують одноразовий інструмент, а після процедури обробляють ранки розчинами, що не містять спирту (наприклад, хлоргексидином). Не рекомендується проколювати вуха «пістолетиками». В силу конструкції їх неможливо піддати стерилізації, тому ризик зараження або нагноєння в рані вкрай великий.

    2.Звертайте увагу на фірму і вікове обмеження при виборі косметичних засобів для дітей. Засоби з позначкою «дитяча косметика» включають як безпечні, якими можна користуватися з трьох років, так і продукти з віковими обмеженнями. До перших відносяться шампунь і бальзам для волосся, гель для душу, гігієнічна помада, крем для обличчя та рук. До других — яскраві помади, туші, блиски і тіні для повік, лак для нігтів. Віддавайте перевагу продукції відомих брендів і домовтеся з дочкою, що користуватися нею можна не частіше разу на місяць, в особливих випадках.

    3.Читайте склад дитячих лаків для нігтів. Дитячий лак для нігтів буває двох типів: звичайна кольорова фарба, що змивається теплою водою, і повноцінний лак зі зменшеним вміст шкідливих речовин. Перший можна застосовувати вже з 3-4 років, тобто з того віку, коли малюк не буде тягнути руки в рот. А ось другий варто купувати дочці, коли їй виповниться 14 років. Вибираючи пляшечку з лаком, звертайте увагу не тільки на колір і ціну, але і на склад. У ньому не повинно бути толуолу та формальдегіду. Ці речовини не дуже корисні і дорослим, а вже дітям і поготів можуть завдати серйозної шкоди.


    4.Косметика для догляду — повинна відповідати віковим потребам. Для немовлят найважливіше дбайливий догляд, мінімум штучних компонентів і гіпоалергенні засоби без різких запахів. Старші діти люблять смачну зубну пасту, шампуні та креми з приємними ароматами, яскраві упаковки з героями мультфільмів. А підліткам потрібно підбирати засоби залежно від типу шкіри і волосся. Не варто орієнтуватися тільки на рекламу — краще відвідати дерматолога, який допоможе вибрати відповідну серію засобів.


    5.Вибирайте безпечну для дитини біжутерію.У дитячих магазинах можна побачити десятки стендів з браслетами, намистами, шпильками і іншими радощами для маленьких модниць. Як правило, ціна подібних товарів невелика, проте скуповувати їх на перше прохання доньки досить необачно. Для початку, переконайтеся в міцності деталей і в тому, що випадково відвалився шматочок НЕ БУДЕ проковтнутий дитиною. Віддайте перевагу прикрасам без гострих кутів і пофарбованих елементів.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.