• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • російська армія спеціально націлюється на знищення західної техніки

    Опубликовано: 2023-07-06 17:00:11

    російська армія спеціально націлюється на знищення західної техніки, це стало очевидним, заявив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадного генерала Олександра Тарнавського в інтерв'ю ABC News. За його словами, росіяни активно атакують західну техніку та намагаються знищити її якомога більше. Це стає для них пріоритетним завданням, повідомляє УНН.

    Генерал Тарнавський висловив вдячність Сполученим Штатам за військову підтримку та зазначив, що бронетехніка, яку надає Захід, має велике значення на полі бою. Це є важливим ресурсом для українських військ у їхній опорі проти російської агресії.

    Звертаючись до ситуації на півдні, Тарнавський зазначив, що українські війська зіштовхуються зі складними викликами на тимчасово окупованій росією території. Ворог використовує великі мінні поля та протитанкові засоби, спричиняючи значні труднощі для українських сил. Російські війська також проводять широкомасштабні дії з повітря, здійснюють авіаційні та ракетні удари.

    Україна продовжує ставити ефективний опір російській агресії та виявляє стійкість у боротьбі з окупантами. Важливо підтримувати високий рівень готовності та забезпечувати наші війська необхідною технікою та військовою підтримкою для ефективного протистояння.

    Національна та міжнародна спільнота продовжують підтримувати Україну в цій складній ситуації. Зміцнення обороноздатності країни та надання підтримки українській армії є пріоритетом для забезпечення безпеки та стабільності в регіоні.

    Завдяки міжнародній солідарності та відданості захисників України вдається відбити напади та знищувати загрози з боку російського війська. Спільні зусилля країн-партнерів є важливим фактором для забезпечення безпеки і стабільності в Україні та всьому світі.

    Необхідно продовжувати укріплювати обороноздатність України та забезпечувати армію необхідними ресурсами для успішного протистояння агресору. Захист нашої країни є невід'ємною частиною забезпечення миру та безпеки в Європі та світі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.