• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вибір дитячої подушки

    Опубликовано: 2023-07-01 16:28:08

    Дитяче ліжечко хочеться облаштувати якнайкраще, щоб малюку було затишно, комфортно, безпечно і корисно для здоров`я одночасно.Одним з важливих елементів спального місця дитини є подушка.Для малюків від місяця до трьох як правило подушка не потрібна.

    Тільки у випадках медичних показань необхідно придбати спеціальну фіксуючу подушку.Малюки старші віком з задоволенням відпочивають на похилих подушках, а згодом і на традиційних прямокутних. Пухові подушки – м`які та натуральні.

    Повинна містити гусяче пір`я, проте може викликати алергію. Така подушка потребує регулярної, специфічної чистки. Подушки із овечої шерсті. Добре зберігають тепло та покращують кровообіг. Рекомендована для діток з підвищеним тонусом м`яз коміркової зони. У рідких випадках викликає алергію і досить швидко втрачає форму.

    Ватна подушка – найдешевший варіант. Така подушка швидко стає непридатною. Синтетика – стала справжнім проривом у наповнювачах для подушок. Кількість наповнювача можна регулювати, він зберігає прохолоду та ніжно масажує шийний відділ дитини, знімаючи напругу та стрес. Тож вибір за вами!

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.