• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зберігання дитячих іграшок

    Опубликовано: 2023-06-29 16:48:27

    Іграшок у нинішніх дітей не просто багато — їх дуже багато. Де знайти місце, щоб вам і дитині було легко підтримувати порядок у дитячій?

    В кімнаті підлітка або навіть дитини шкільного віку проблема зберігання іграшок стоїть не так гостро: як правило на зміну різнокаліберним машинок-кубиках-лялькам приходять конструктори.Вони зазвичай зберігаються в заводських упаковках, або якщо це вже зібрані моделі — на полиці стелажа або у вітрині. А ось з іграшками малюків та дітей молодшого шкільного віку проблема стоїть досить гостро, как передает Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    З моменту, коли дитині виповнюється рік, батьки стикаються з низкою дитячих речей, які потребують сортування. Щоб зберігання і пошук потрібних іграшок були зручними, потрібно пам’ятати кілька загальних правил. У кожній категорії іграшок повинно бути своє місце для зберігання. До першої категорії відносяться улюблені, повсякденні іграшки.

    Зазвичай їх не багато. Зручно, коли кожна людина в будинку знає, де вони знаходяться. Дитині повинно бути легко самому дістатися до улюблених іграшок. Брязкальце або машинка, улюблений «спальний» ведмедик або компактна іграшка для прогулянки, яку карапузи тримають у руці, — всі вони повинні бути на виду, а не валятися десь на дні кошика. Інакше на пошук улюбленої речі буде витрачатися дуже багато часу і нервів. При виборі меблів для повсякденних іграшок керуйтеся принципом: сам сховав — сам знайду.

    Краще всього підходять пюпітри або неглибокі відкриті полиці, як для зберігання CD-DVD (див. фото). Встановлюються вони не вище 70-80 см від підлоги, щоб дитина могла дотягнутися до них сам. Неглибокі відкриті полиці або текстильні кишені можна зробити або зшити своїми руками. Порада:Діти здатні відносити іграшки на місце вже до півтора років, і зазвичай з подачі дорослих охоче це роблять. Організуйте стелажі по зростанню малюка і привчайте його до порядку!

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.