• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ВМС України успішно нейтралізували понад сотню якірних морських мін

    Опубликовано: 2023-06-28 14:00:12

    Військово-Морські Сили України продовжують активні дії по знешкодженню якірних морських мін, які, внаслідок штормових умов, були відривані від якорів та знесено на узбережжя. Про це повідомив речник Військово-Морських Сил України Збройних Сил України, Дмитро Плетенчук.

    За словами Плетенчука, наразі Військово-Морські Сили України вже успішно нейтралізували більше сотні якірних морських мін, які виявили на узбережжі. Ці активності мають на меті забезпечити безпеку та недопущення потенційної загрози для морського руху та прибережних зон.

    Операція з розмінування є складною та вимагає високого професіоналізму військових. Вони працюють у важких умовах, здійснюючи розмінування як на поверхні води, так і під водою. Такі дії вимагають точності та уважності, оскільки будь-яка помилка може мати серйозні наслідки.

    e-news.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.