• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівень води в ставку-охолоджувачі Запорізької атомної електростанції залишається стабільним

    Опубликовано: 2023-06-29 15:30:10

    Рівень води в ставку-охолоджувачі Запорізької атомної електростанції залишається стабільним, незважаючи на підрив російськими окупантами греблі Каховської гідроелектростанції. За останній час рівень води в каналі не зазнав суттєвих змін і вже не залежить від Каховського водосховища. Про це повідомляє Українське Національне Інформаційне Агентство (УНН) з посиланням на прес-службу Державного підприємства "Національна Атомна Енергогенеруюча Компанія "Енергоатом".

    "Незважаючи на підрив російськими окупантами греблі Каховської ГЕС, ситуація залишається стабільною та контрольованою. Станом на 09:00 27 червня рівень води в ставку-охолоджувачі ЗАЕС не змінився і складає 16,58 метрів. Цього достатньо для задоволення потреб станції", - йдеться у повідомленні.

    Повідомляється, що рівень води в каналі теплової електростанції, звідки за необхідності підживлюється ставок ЗАЕС, становить 11,15 метрів.

    "Варто зауважити, що за останній час рівень води в каналі практично не змінюється, і його показники вже не залежать від Каховського водосховища", - зазначається у повідомленні.

    e-news.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.