• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна готується до створення корпусу морської піхоти

    Опубликовано: 2023-06-29 15:00:56

    Україна готується до створення корпусу морської піхоти, про що повідомив Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні. Ця ініціатива обговорювалася під час його поїздки на фронт для ознайомлення з ситуацією та потребами українських силових підрозділів.

    Згідно зі словами Президента, вже прийнято кілька оперативних рішень, спрямованих на реалізацію цього плану. Питання щодо організації, тренування та постачання морської піхоти обговорені та чітко визначені. Зеленський підкреслив, що метою цього кроку є зміцнення оборонної потужності країни.

    Створення корпусу морської піхоти в Україні відображає стратегічне бачення країни та її зусилля для забезпечення національної безпеки. Морська піхота володіє унікальними навичками та може забезпечити ефективний захист на морському узбережжі, а також виконувати різноманітні завдання у рамках військових операцій.

    Це рішення стане ще одним кроком в розвитку українських силових структур, спрямованим на покращення обороноздатності та забезпечення безпеки нашої країни. Разом із зміцненням інших галузей військової сфери, створення корпусу морської піхоти допоможе Україні забезпечити ефективний захист своїх морських територій та виконувати завдання в умовах сучасних загроз та конфліктів.

    e-news.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.