• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сили оборони мають успіх у наступі на кількох напрямках, на сході закріплюються - речник Генштабу

    Опубликовано: 2023-06-29 13:40:45

    Українські військові успішно наступають на декількох напрямках на півдні та сході, повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов, коментар якого у вівторок оприлюднив Military Media Center, пише УНН.

    Деталі

    Як повідомив Ковальов, Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках.

    На напрямках Новодарівка – Приютне, Новоданилівка – Роботине, як повідомляється, "українські військові мали успіх, продовжують вогневе ураження артилерією по виявлених цілях противника".

    Також Сили оборони, як вказано, ведуть наступальні дії на Бахмутському напрямку у районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Іванівське, Курдюмівка, Північне, "мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах".

    При цьому українські військові продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

    Речник повідомив, що протягом минулої доби було знищено 590 російських окупантів, 5 танків, 14 бойових броньованих машин, 28 артилерійських систем ворога.

    Нагадаємо

    На сході після початку Силами оборони України контрнаступальних дій є просування від 1 до 2 км, наразі українські війська закріплюються на досягнутих рубежах. Після початку наступу на півдні звільнили вже 130 квадратних кілометрів території, 17 кв. км з яких лише за минулий тиждень.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.