• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Польщі анонсували передачу тисяч автоматів і мільйонів набоїв для українських силовиків

    Опубликовано: 2023-06-29 12:00:04

    Польща поставить Національній гвардії, поліції та Прикордонній службі України тисячі автоматів і мільйони набоїв. Про це заявив міністр внутрішніх справ й адміністрації Польщі Маріуш Камінський, передає "Укрінформ".

    Польський урядовець зауважив, що на фронті проти російських окупантів боряться не лише Збройні сили, але й підрозділи, які підпорядковуються МВС України.

    "На даний момент найважливішою є зброя. Незабаром ми розпочинаємо постачання зброї для Нацгвардії України, для штурмових бригад української поліції і Прикордонної служби. Це будуть тисячі автомати, мільйони набоїв, які дозволять ефективно боротися українським захисникам, захисникам Європи", – висловився Камінський.

    Нагадаємо, що це не єдина підтримка з боку Польщі. Наприклад, країна відправила українським військовим 14 одиниць радянських винищувачів МіГ-29. Захисники вже використовують ці повітряні судна.

    Артем Ющенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.