• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обираємо самокат для дітей 3 років

    Опубликовано: 2023-06-17 10:28:53

    Літо в розпалі, діти багато гуляють. Урізноманітнити прогулянки допоможе дитячий самокат. Так що не втрачайте шансу порадувати малюка і виберіть йому відповідну модель.     

     Для дітей до 3 років краще вибрати триколісний самокат (два колеса з трьох можуть перебувати як спереду, так і ззаду). Такий дитячий самокат зазвичай не складається, він досить стійкий і забезпечує невелику швидкість, легко керується.

    Для самих маленьких підійдуть триколісні самокати з сидінням — воно зйомне і регульоване. Повороти на такому пристрої можуть здійснюватися за рахунок нахилів тіла в потрібну сторону. Подібні дитячі самокати випускають для малюків, тому їх часто прикрашають зображеннями героїв мультфільмів, підвішують на них маленькі м’які іграшки, ліхтарики, кошики для необхідних дрібниць.

    Під час їзди блимають лампочки на колесах, дзвенить дзвінок, звучать веселі мелодії (якщо є музична панель). Але не варто занадто багато уваги приділяти таким милим надмірностям. За великим рахунком, вони можуть відволікати дитину від управління самокатом. А він повинен кермувати своїм засобом пересування.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.