• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мамине піклування приємне на дотик

    Опубликовано: 2023-06-13 16:28:22

    Будь-яка матуся при надії має безліч нових для неї хвилювань та приємних турбот. Це й декор дитячої кімнати, вибір ліжечка та матрасика, придбання зручного візочка і, звичайно, покупка першого одягу. Сьогодення пропонує широкий асортимент дитячого одягу, різного за вартістю, якістю та стилем… Тому майбутнім батькам доводиться неабияк «попрацювати», щоб обрати найбільш оптимальний для своєї родини варіант.   Дамо кілька корисних порад, які, на нашу думку, допоможуть спрямувати пошуки виробника одягу для немовлят:

    1.Обирайте якісні тканиниМатеріали мають бути, в першу чергу, натуральні.2.Комфорт малятиШви на одязі немовляти, бажано, мають бути зовні. Також, уникайте небезпечних застібок та ґудзиків – в перший рік життя це зайве. Гумки, зрозуміло, — не тугі, аби не тисли на тендінтну шкіру.


    3.Асортимент дитячого одягуОбов’язковим аксесуаром маленьких модників є так звані «человєчкі». Вони дуже зручні для мам, в плані одягання, і для малюків, в плані носіння. Адже вони не підвертаються і не заважають маленькому крутійку. Так само і «бодіки» — дуже зручні і незамінні. Обов’язково «царапки», тобто маленькі рукавички, які допоможуть уникнути подряпинок на шкірі обличчя. І ще, штанці, шкарпеточки, сорочки, кофтиночки. Не забудтье врахувати сезонність – теплий та легкий одяг. Святковий одяг для виписки з пологового будинку, хрещення, першої фотосесії…4.Виробник одягу для немовлят Сучасний ринок пропонує багате розмаїття виробників, як вітчизняних, так і іноземних. Головною різницею між ними залишається вартість речей.
    В Україні дбайливі та прискіпливі батьки все частіше віддають перевагу дитячому одягу українського виробника. Одягу для немовлят ТМ Veres виготовлено з високоякісної натуральної сировини, сертифікованої згідно Oeko – Tex Standard 100, яка ретельно відбирається за найвищими показниками якості. Це комфортний одяг для новонароджених, створений з любов’ю та піклуванням про дітлахів.«Компанія «Верес» залишається одним з найкращих виробників меблів та текстилю для малят вже протягом 17 років, пропонучи якісні товари завдяки:

    •Сучаснимі технологям виробництва
    •Контролю якості на всіх етапах виробництва
    •Ретельно відібраній високоякісна бавовняна сировина
    •Безпечним та якісним матеріалам і фурнітурі
    •Сучасному дизайну Сертифікації продукції
    Серед всіх важливих справ та турбот найважливішою залишається довгоочікувана зустріч з малюком! Тож, дбайте про себе, а «Компанія «Верес» подбає про Вашу малечу.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.