• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні перевірили 63 тис укриттів: чверть непридатна до використання

    Опубликовано: 2023-06-13 09:40:11

    Спеціальні комісії в Україні станом на 10 червня вже обстежили 62 912 укриттів. 9,3% виявилися зачиненими, а ще 23,6% – непридатними для використання.

    Про це повідомляє МВС.

    Для обстеження укриттів на території України було задіяно майже 2 тисячі груп, до яких входили представники місцевих органів виконавчої влади, ДСНС та Нацполіції.

    Згідно з повідомленням, у Києві було обстежено 4 655 укриттів, з них зачиненими виявилися 0,6%, непридатними до використання — 34,6%.

    Нагадаємо, що масові перевірки укриттів в Україні, особливо в Києві, почали після скандалу з загибеллю в столиці у ніч на 1 червня трьох людей через те, що вони не могли потрапити до укриття, оскільки воно було зачинене.

    В свою чергу, ситуація з укриттями в Києві переросла в політичну суперечку щодо того, хто має бути відповідальним за стан укриттів і, зокрема, загибель людей 1 червня, - військове керівництво міської адміністрації, районні адміністрації чи мер Віталій Кличко.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.