• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що можна подарувати дитині: презенти під характер

    Опубликовано: 2023-06-08 15:48:45

    Подарунки — це знак уваги, прояв любові. Дарувати їх дуже приємно. Особливо, якщо одержувач — дитина.

    Будь-яка мама насолоджується захопленням свого малюка, коли той з наростаючим інтересом розв’язує стрічку, знімає яскраву  упаковку і дістає подарунок, как передает Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Щоб зробити правильний вибір, психологи рекомендують батькам орієнтуватися перш за все на характер дитини, його світовідчуття.

    Чутлива дитина

    Таких діток ще називають по-науковому «сенситивними». Для них важливо не те, що подарували, а як саме подарували. Відчуття від ситуації, вимовлених слів — все це має велике значення для сприйняття подарунка в цілому.

    Це може бути звичайний плюшевий заєць, але мама попросила спочатку закрити очі, потім шепнула на вушко ласкаве слово, приобійняла і …, новий друг уже в руках у малюка, а він здивований кліпає очима і посміхається від щастя.

    Активна дитина

    Для такого типу дітей рух — це життя! Важлива будь-яка діяльність, аби не сидіти на місці. Велосипеди, скейти, самокати, м’ячі, набори для вуличних ігор — все це можна сміливо дарувати активному синові.

    І якщо батьки дійсно хочуть, щоб подарунок запам’ятався, то потрібно перетворити вручення презентів в веселе шоу!

    Наприклад, приготуй заздалегідь «піратську карту» і зашифрують на ній місцезнаходження сюрпризу. Нехай маршрут до «кладу» пролягає через всю квартиру, а під час пошуків «скарбів» належить розгадувати загадки та ребуси.

    Комунікативна дитина

    Такі діти зосереджені на інформації. Вони люблять дізнаватися все нове. Їм сподобаються розвиваючі ігри та … щось унікальне, то, чого немає більше ні в кого.

    При цьому ціна подарунка не має ніякого значення. Це може бути лавовий камінь зі схилів вулкана Тейде з іскристими вкрапленнями хризоліта або вінтажна лялька в нарядах минулого століття, знайдена у бабусі на антресолях.

     «Рецептивна» дитина

    Стабільність для таких дітей — гарантія безпеки і відчуття щастя. Режим і повтор — важливі елементи їх життя. А різноманітність, навпаки, стає джерелом стресу.

    Традиційний морквяний торт, компот з полуниці — фірмові мамині страви — подають сигнал, що в житті все добре.

    Подарунок повинен бути обов’язково узгоджений заздалегідь. Він не зберігається в секретному місці, а купується разом з дитиною. Жодних сюрпризів і імпровізації.

    Найчастіше навіть тип подарунка може не змінюватися рік від року: чергова лялька або машинка, тільки трохи іншого кольору.

    ✓ У подарунок — враження!

    Нематеріальний подарунок — теж чудова ідея! Активний малюк зрадіє сертифікату в батутними центр, «сенситивний» дитина із задоволенням піде на спектакль або візьме участь у фотосесії, комунікативний — не засумуєш в інтерактивному музеї. А «рецептивний» — із задоволенням повчиться готувати свій улюблений торт на майстер-класі.

    ✓ Чиста проекція

    Часто, купуючи подарунок, батьки мимоволі реалізують свою власну дитячу мрію. Але малятко може відштовхнути величезну ляльку в бальному платті, а непосидючий син буде радий отримати ковзани замість чергової настільної гри.

    Чи не проектується своє дитинство на малюка, його мрії можуть сильно відрізнятися від твоїх!

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.