• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Більшість перевірених укриттів у Києві лишаються недоступними

    Опубликовано: 2023-06-12 10:20:29

    Спеціальна комісія створена для перевірки укриттів Києва вже проінспектувала 73% від загального фонду укриттів столиці. Згідно висновку комісії, третина виявилася непридатною, а значна більшість укріттів - зачинені.

    Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін.

    Згідно повідомлення, вже перевірено 3,382 об’єкти, а це - 73% від загального фонду укриттів Києва. Абсолютна більшість схових залишаються без вільного доступу для громадян.

    Що стосується технічного стану укриттів, то 35% від перевірених не придатні для експлуатації. Камишін назвав результати перевірки невтішними.

    "Технічна придатність укриттів з однієї сторони дає нам надію, що приведення їх до ладу дає нам достатній фонд укриттів для міста. Проте перелік зауважень до технічно придатних укриттів залишається значним", - написав він.

    Нагадаємо, під час чергової ракетної атаки з боку РФ у ніч на 1 червня двоє жінок і девʼятирічна дівчинка при повітряній тривозі не змогли потрапити до укриття в поліклініці в Деснянському районі, оскільки воно було закрите.

    Після цього правоохоронці почали проводити рейди по всій країні з перевірки укриттів.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.