• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обережно комарі

    Опубликовано: 2023-06-03 16:08:01

    Літо – пора спекотних днів, смачних фруктів, теплих вечорів, а ще час, коли з’являються неприємні гості – комарі. Для батьків маленьких діток ця тема є дуже актуальною, а для декого болючою. Всі намагаються захистити свою малечу різними способами, проте є певні правила, що допоможуть вам вирішити цю проблему.

    Найперше батьки мають захистити свій дім. Придбайте москітні сітки на вікна, альтернативою можуть стати марля.

    Слідкуйте, щоб двері та вікна були зачинені, коли в кімнаті ввімкнене світло.

    Уникайте прогулянок біля водойм, особливо після заходу сонця. Коли ж ви все-таки вийшли ввечері на прогулянку, не одягайте світлий одяг, тому що він привертає увагу комарів, а ще радять одягати жовтий колір, тому що він подобається комарикам.

    У магазинах ви знайде безліч засобів: спрей, гель, крем.

    Майже у кожного вдома є ультразвукові засоби, основне їх завдання – не знищити, а відлякувати комарів. Цей вид є менш популярним, тому що на основі відгуків, можна зробити висновок, що цей засіб є неефективним.

    Спреї є одними із найпопулярніших засобів, проте мають ряд передумов: дітям до 3 років категорично заборонено їх використовувати. Вдома ви можете використовувати ефірні масла, або приготувати засоби із гвоздики, евкаліпту чи кедрової олії.

    Якщо ви обрали хімічні засоби, то пам’ятайте, що креми та спреї потрібно наносити тонким шаром і ні в якому разі не можна втирати в шкіру.

    І коли ж ви все-таки заходитесь вночі надворі, то одягайтесь так, щоб відкритих частин тіла було якомога менше, а обличчя можете захистити за допомогою відвару із полину.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.