• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вночі над Києвом ППО знищила понад 30 ракет і дронів

    Опубликовано: 2023-06-02 09:52:25

    У повітряному просторі Києва у ніч на 2 червня сили ППО знищили понад 30 повітряних цілей різного типу.

    Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

    Там зауважують, що терор Києва повітряними атаками триває, а ворог практично без пауз нападає на столицю. За останні 6 днів загарбники завдали вже 6-го повітряного удару по місту.

    В КМВА зазначають, що після балістичних ракет переддень, цього разу атака була комбінованою – дронами та крилатими ракетами одночасно.

    Пуски ракет були здійснені із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555. Синхронно, з різних напрямків Київ атакували БпЛА, за попередніми даними – баражуючі боєприпаси "Shahed".

    За попередньою інформацією, у повітряному просторі над Києвом та навколо Києва силами та засобами протиповітряної оборони були виявлені і знищені понад 30 повітряних цілей різного типу.

    Інформація щодо руйнувань і потерпілих відсутня.

    Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, викликів рятувальних служб та медиків під час повітряної тривоги в Києві не було.

    Нагадаємо, вночі 1 червня армія країни-агресора РФ атакувала Київ  балістичними ракетами. Усі виявлені повітряні цілі були знищені силами і засобами  ППО. Уламки збитих ворожих цілей завдали руйнувань у різних районах столиці. Загинули три людини, серед них – одна дитина.

    А 30 травня над Києвом знищили понад 20 дронів. Уламки збитих ворожих цілей спричинили пожежу в багатоповерхівці внаслідок чого загинула людина.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.