• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Повітряних силах розповіли, скільки ворожих ракет знищили у небі над Київом

    Опубликовано: 2023-06-01 10:05:50

    Протягом ночі 1 червня російські окупаційні війська знову атакували Київ крилатими ракетами типу "Іскандер". Захисники українського неба знищили всі повітряні цілі.

    Про це повідомляють у Повітряних силах ЗСУ.

    Повідомляється, що ракети були випущені з Брянської області Росії.

    Повітряні сили знищили сім балістичних ракет "Іскандер-М" та три крилаті ракети "Іскандер-К".

    На жаль, внаслідок протиповітряного бою є загиблі та поранені. Уламки збитих ворожих цілей завдали руйнувань у різних районах столиці.

    У Деснянському районі столиці рештки впали на дитячу поліклініку, та на прилеглий багатоповерховий будинок, внаслідок чого 3 людини загинуло. Найстрашніше, що серед загиблих – одна дитина. Також 10 людей травмовано, серед них - одна дитина.

    Нагадаємо, протягом ночі 30 травня російські окупаційні війська атакували Україну іранськими ударними безпілотниками "Shahed-136/13". Майже усі дрони були збиті на підступах до столиці та у небі Києва.

    Тоді із півночі та півдня зафіксовано пуски 31 безпілотника. Захисникам українського небв вдалося знищити 29 ударних БпЛА.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.