• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні відкрили Центр захисту прав дитини: він протидіятиме злочинам рф проти українських дітей

    Опубликовано: 2023-06-01 17:30:16

    Президент України Володимир Зеленський узяв участь у відкритті Центру захисту прав дитини, який протидіятиме злочинам росії проти українських дітей. Про це пише УНН з посиланням на сторіку у Telegram Зеленського.

    Цитата

    "Під час відкриття Центру захисту прав дитини, який протидіятиме злочинам Росії проти українських дітей, ознайомився з планом дій Bring Kids Back UA.

    Українська влада, закордонні уряди та міжнародні організації об’єднують свої зусилля заради повернення на батьківщину всіх маленьких громадян України. Перший крок зроблено: 371 дитина – вдома, в Україні", - зазначив Зеленський.

    Доповнення

    За даними Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця рф викрала майже 20 тисяч українських дітей. Російська сторона забирає в них українські документи, видаючи натомість свої, зі зміненими даними, це їм дозволяє ігнорувати запити України.

    Жодної інформації щодо українських дітей, зі своєї сторони, рф ніколи не надавала.

    Тетяна Краєвська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.