• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни атакували Київ дронами і ракетам: ППО знищила понад 40 цілей

    Опубликовано: 2023-05-29 09:31:40

    Цієї ночі ворог знов завдав повітряної атаки по Києву дронами «Shahed» і здійснив пуски крилатих ракет Х-101/555. Тож атака на столицю була комбінованою, з різних напрямків. Загалом ППО знищила понад 40 повітряних цілей.

    Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

    В результаті падіння уламків в Подільському районі пробило дах житлового будинку, виникла пожежа. У Святошинському районі також зафіксовано падіння уламків. Інформація про  постаждалих наразі не надходила.

    У КМВА наголосили, що дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються. Там закликали в жодному разі не знімати роботу ППО.

    "Цим ви вбереже і наших воїнів протиповітряної оборони, і, відповідно - своє життя", написав - начальник КМВА Сергій Попко.

    За його словами, це вже 15-та повітряна атака з початку травня. Рашисти усіма силами намагаються здійснити ураження ключових для себе цілей і одночасно виснажити ресурси нашої ППО.

    У ніч на 28 травня сили ППО знищили над Києвом понад 40 безпілотників окупантів. Внаслідок падіння уламків є жертви та руйнування у різних районах столиці.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.