• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • FIS продовжила рішення про недопуск до змагань з лижного спорту російських та білоруських спортсменів

    Опубликовано: 2023-05-29 17:00:31

    Міжнародна федерація лижного спорту (FIS) на засіданні Ради, напередодні Конгресу організації, подовжила відсторонення від змагань російських та білоруських спортсменів, пише УНН з посиланням на сайт федерації.

    Цитата

    "Поточна політика FIS, яка не дозволяє російським і білоруським спортсменам, і офіційним особам брати участь у змаганнях FIS, залишатиметься в силі до подальшого повідомлення", — йдеться у заяві Ради FIS.

    Доповнення

    Наразі МОК працює над поверненням російських і білоруських спортсменів на міжнародні змагання на умовах нейтралітету. Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах заявив, що існує ризик політизації рішення, та зазначив, що "будь-який бойкот лише покарає їхніх власних спортсменів".

    В кінці квітня УНН повідомляв, що  Декларацію про "нейтралітет" для участі в Вімблдонському тенісному турнірі підписали кілька російських та білоруських тенісистів.

    Антоніна Гороховська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.