• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Я в захваті! Висококласна автівка»: Резніков протестував український всюдихід «Богун»

    Опубликовано: 2023-05-29 16:00:10

    Міністр оборони України Олексій Резніков показав відео, де тестує український всюдохід "Богун" та розказав про свої враження від "обкатування". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, пише УНН.

    Цитата

    "Нещодавно я "обкатав" український танк "Оплот", які ми плануємо замовити для нашого війська. Сьогодні ж йдеться про український всюдихід "Богун".

    Я в захваті! Висококласна автівка. Кажу не як міністр оборони, а як активний учасник чемпіонатів України з трофі-рейдів (перегонів по бездоріжжю)", - написав Рєзніков.

    Деталі

    Також він зазначив, що дві такі машини "вже воюють в різних підрозділах".

    "Наприклад, спеціально для десантників, штурмовиків зроблено "Богун" типу "кабріолет", де прибрали кабіну як таку, натомість обладнавши місця для особового складу, зробивши з неї десантну машину", - додав міністр оборони.

    Також Олексій Рєзніков зазначив, що наразі інші підрозділи випробовують техніку, встановлюють різного типа озброєння для використання у військових діях. Є навіть версія медичного евакуатора.

    Поліна Харченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.