• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни обстрілюють окуповані території, щоб звинуватити ЗСУ

    Опубликовано: 2023-05-26 09:40:48

    Протягом цього тижня росіяни кілька разів здійснили провокаційні обстріли міста Токмак Запорізької області, щоб в подальшому звинуватити ЗСУ в руйнуваннях об’єктів цивільної інфраструктури.

    Проте, організатори провокації викрили себе. На місці вибуху однієї з російських ракет місцеві мешканці виявили її уламок, на якому було написано  гасло: "За братву и за победу", повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

    За її словами, для того, щоб приховату свою невдачу, окупанти заборонили знімати на відео уламки ракети, а свідкам інциденту пригрозили арештом за розповсюдження інформації.

    Крім того, для того, щоб мінімізувати спілкування між людьми, окупанти цілеспрямовано нищать обладнання мобільного зв’язку в Херсонській області. Вони демонтують електроустаткування та підрізають опори веж.

    До того ж російське окупаційне командування суворо заборонило проїзд мешканцям на тимчасово окуповану територію у районі міста Гола Пристань, де доступна мережа українського мобільного зв’язку.

    Раніше окупанти планували готувати провокації на  Запорізькій АЕС в Енергодарі. Вони заявляли про зупинку всіх енергоблоків та евакуювали колаборантів.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.