• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МОК підтримує участь росіян та білорусів в Олімпіаді

    Опубликовано: 2023-05-22 16:30:49

    Президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах зауважив, що хоче, аби участь в Олімпіаді 2024 взяли всі країни, росія та Білорусь - не виняток. Про це повідомляє Inside the Games із посиланням на заяву Баха під час виступу у Софії на святкуванні 100-річчя Болгарського олімпійського комітету, пише УНН.

    Цитата

    "Рекомендація МОК полягає в тому, що спортсмени всіх країн повинні бути допущені до участі у відбіркових змаганнях, які вже відбуваються. Я сподіваюся, що багато федерацій приймуть наші рекомендації.

    Я щасливий, що отримав підтримку в цьому питанні від президента Болгарії Румена Радева. Він, як і ми, хоче, щоб спортсмени з усіх 206 національних комітетів МОК могли брати участь в Олімпійських іграх", - сказав голова МОК.

    Доповнення

    Раніше у МОК  не затвердили та не заборонили участь росіян та білорусів у Олімпіаді-2024 у Парижі. Комітет обіцяв ухвалити "це рішення у відповідний момент, на власний розсуд та без прив'язки до результатів попередніх олімпійських кваліфікаційних змагань".

    Нагадаємо

    Раніше повідомлялось, що МОК працює над поверненням російських і білоруських спортсменів на міжнародні змагання на умовах нейтралітету.

    Юлія Крутякова

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.