• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ здійснила «виняткову за щільністю» атаку на Київ: уламки ракет виявили у п'яти районах

    Опубликовано: 2023-05-16 09:46:15

    Вночі 16 травня армія країни-агресора РФ здійснила комплексну атаку на Київ із застосуванням БпЛА та ракет. Українські захисники ліквідували переважну більшість повітряних цілей. Падіння уламків зафіксоване у п'яти районах столиці.

    Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

    Там зауважують, що це був восьмий повітряний напад на Київ з початку травня.

    "Цього разу ворог здійснив комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням БпЛА, крилатих ракет та, ймовірно, ракет балістичного типу. Вона була винятковою за своєю щільністю - максимальна кількість атакуючих ракет за найкоротший проміжок часу", - підкреслюють в КМВА.

    За попередьною інформацією, переважна більшість ворожих цілей в повітряному просторі Києва була виявлена і знищена.

    Попередьно, зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці.

    Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, найбільші пошкодження в Солом’янському районі - там внаслідок падіння уламків ракети, сталося загоряння кількох авто. Також ушкоджена будівля площею 200 м кв. За попередньою інформацією, постраждали три людини.

    У Дарницькому районі столиці внаслідок падіння уламків ракети, пошкоджені два автомобілі.   Також у лісопарковій зоні зафіксовано падіння уламків БПЛА, без загоряння.В Шевченківському районі впали уламки на територію зоопарку.

    У Оболонському та Святошинському районі постраждалих немає.

    Нагадаємо, у ніч на 14 травня на Київ окупанти запускали дрони для виявлення позицій ППО. Всі БПЛА, які рухалися в напрямку Києва були знищені на дальніх підступах, повідомили в КМВА.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.