• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти обстріляли селище під Запоріжжям касетними снарядами: є постраждалі

    Опубликовано: 2023-05-11 10:16:10

    Російські загарбники продовжують гатити по мирних містах і селах на лінії розмежування у Запорізькій області. Понівечено приватні будинки, автівки соціальні заклади та комунальні мережі в Гуляйполі, Оріхові, Степногірську та навколишніх селах.

    Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

    "Після 70 обстрілів зафіксовано понад три десятки руйнувань у 20 населених пунктах. 60 разів ворог бив з артилерії, 5 з РСЗВ, наніс 3 авіаційні удари та один ракетний, здійснив одну атаку з БПЛА", - зазначив Малашко.

    За його словами, понівечено приватні будинки, автівки, майно жителів, соціальні заклади та комунальні мережі в Гуляйполі, Оріхові, Степногірську та навколишніх селах.

    Крім того, з РСЗВ ворог масовано атакував Малокатеринівку, де 8 людей постраждали від касетних снарядів. Троє з них - працівники швидкої допомоги, які прибули на виклик.

    Поранення отримали й місцеві жителі - три чоловіка та дві жінки. Їм надається вся необхідна допомога.

    Нагадаємо, напередодні російські війська завдали по Запорізькій області 107 ударів. 93 рази вони обстріляли регіон з артилерії, 10 разів - з РСЗВ. Також було завдано 3 атаки безпілотниками та авіаудар.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.