• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Над Києвом цієї ночі було збито понад 30 дронів: через падіння уламків є руйнування та травмовані

    Опубликовано: 2023-05-08 09:48:26

    Армія країни-агресора РФ вночі атакувала Київ дронами. Українські захисники виявили та знищили понад 30 ворожих безпілотників. Внаслідок падіння уламків в столиці пошкоджено будинки, дорожне покриття, автівки. Відомо про травмованих.

    Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

    "Ворог збільшує щільність повітряних атак Києва. Тільки з початку травня, за перші 8 днів місяця, рашисти здійсни вже 4 повітряних атаки! Під час останньої повітряноі тривоги, яка тривала понад 3,5 години, агресор намагався завдати удару своїми БпЛА. За попередньою інформацією, це були іранські баражуючі боєприпаси «Shahed», які атакували столицю з різних напрямків. В повітряному просторі Києва було виявлено і знищено понад 30 ворожих дронів", - зазначають в КМВА.

    За інформацією на даний момент, в місті є руйнування та травмовані. Внаслідок падіння уламків в столиці є пошкоджені будинки, дорожне покриття, автівки.

    Так, в Святошинському районі столиці пошкоджено 7 авто і ще 1 авто горіло. Також зафіксовано падіння уламків на житловий будинок, пошкоджені вікна, фасади. Крім того, зафіксовано падіння уламків на проїжджу частину.

    Наразі відомо, що травмовано 5 осіб, яким надали медичну допомогу.

    В Солом’янському районі пошкоджено резервуар (5т) з витоком дизельного палива ( без загоряння). На стоянці пошкоджено 15 вантажних та 5 легкових авто. Також, ймовірно через уламки, було пошкоджено газову трубу високого тиску з послідуючим горінням газового факелу. Наразі газ перекрито, а пожежу ліквідовано.

    "Інформація по руйнуваннях і постраждалих в усіх районах міста уточнюється. Медики, ДСНС та інші екстрені служби працюють на місцях", - підкреслили в КМВА.

    Нагадаємо, у ніч проти 7 травня у повітряному просторі столиці було збито російський розвідувальний БПЛА.

    Також  вночі 4 травня силами ППО усі ворожі БПЛА над Києвом були знищені. Зафіксовано падіння уламків в окремих районах столиці, без шкоди для людей і серйозних пошкоджень забудові міста.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.