• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Apple отримала $1 мільярд депозитів протягом тижня після запуску ощадного рахунку

    Опубликовано: 2023-05-05 17:00:17

    Новий ощадний рахунок компанії Apple зібрав $1 млрд готівкою протягом 4-ох днів після запуску. Про це пише Forbes.

    Довгоочікуваний ощадний рахунок Apple Card від Goldman Sachs запустили в середині квітня з прибутковістю 4,15% річних, що більш ніж у 10 разів вище за середню по країні, згідно з даними FDIC.

    Згідно з даними Forbes, менш ніж за тиждень техгігант зібрав $990 млн у вигляді депозитів. За цей час 240 тис. рахунків підписалися на послугу.

    Для постійних користувачів Apple ощадний рахунок — це не тільки вигідний дохід на ринку, а й надійне місце у час зростання відсоткових ставок і банківських крахів.

    Нагадаємо
    Наприкінці березня стало відомо про запуск сервісу Apple Pay Later, завдяки якому клієнти компанії можуть розраховуватися за товари бренду вартістю до $1 тис. упродовж шести тижнів чотирма платежами.

    Тепер користувачі Apple Card можуть відкривати високодохідні ощадні рахунки під значно більший відсоток, ніж у низці класичних банків.

    Цей проєкт реалізували в партнерстві з однією з найбільших інвестиційних компаній у світі Goldman Sachs.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.