• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ми будемо звільняти Крим в такий спосіб, який вважатимемо за необхідне - Данілов

    Опубликовано: 2023-05-04 18:00:36

    Ми будемо звільняти Крим в такий спосіб, який вважатимемо за необхідне. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов в ефірі Радіо Свобода, передає УНН.

    Цитата

    "Мені складно казати, чи без бою вони будуть щось віддавати. Можу єдине сказати, що при необхідності ми будемо звільняти [Крим - Ред.] в такий спосіб, який будемо вважати за необхідне на час ухвалення тих чи інших рішень.

    І якщо буде потреба в тому, щоб ми там використали трошечки інші засоби, вони обов’язково будуть використовуватися, і ні в кого ми питати з цього приводу дозволу не збираємося. Це – наша земля, і наше завдання – її звільнити", - сказав Данілов.

    Доповнення

    Олексій Данілов також прокоментував вибухи в тимчасово окупованому Криму.

    "Господь – милостивий до нашої країни, він періодично відправляє сигнали рашистам, що їм треба звідти забиратися. І ці сигнали йдуть у відповідний спосіб", - зауважив Секретар РНБО.

    Рената Асланова

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.