• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • F-16 може раз і назавжди розв'язати проблему російських бомбардувань – Юрій Ігнат

    Опубликовано: 2023-05-04 16:00:57

    Передача Україні винищувачів F-16 може раз і назавжди розв'язати проблему російських бомбардувань. Про це сказав у розмові з журналістом LIGA.net речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

    Ігнат вважає, що головна проблема зараз – російські керовані авіабомби, які "летять по всій лінії фронту" на глибину до 20-30 км і завдають серйозної шкоди. Далекобійні системи ППО – Patriot, SAMP-T та інші – можуть розв'язати цю проблему лише частково, а повністю її може вирішити винищувач F-16.

    На думку спікера ПС, F-16 не просто дозволить "відігнати російську авіацію" від кордонів України, а й допоможе в оборонних та наступальних діях.

    "Допоможе захистити небо. Допоможе збивати до 100% ракет. ППО працюватиме, а разом із ним і F-16, який створений, щоб бути частиною ППО – збивати "шахеди" та крилаті ракети з надзвичайно високою ефективністю", – сказав він.

    Сергій Бережний, Марко Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.