• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Міноборони анонсували призначення поранених бійців на інші посади у ЗСУ

    Опубликовано: 2023-05-04 09:20:19

    Поранених українських військових, які не можуть виконувати бойові завдання і виведені в розпорядження командирів, будуть призначати на інші посади.

    Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

    "Задача номер один – воювати. Крім того з’явились нові виклики і проблеми – рішення для яких шукають прямо зараз, бо раніше такого досвіду не було", - зазначила вона.

    Зокрема, за її словами, непростим завданням для бойових командирів стала стандартна процедура – призначити пораненого після лікування на посаду, яку він може обіймати.

    Маляр наголосила, що вакансій в ЗСУ на сьогодні в десятки разів більше, ніж поранених, які зараз чекають на призначення.

    "Проблема відома і з нею вже відпрацювала робоча група Міноборони та Збройних Сил України. Є конкретні рішення, які будуть реалізовані", - запевнила заступниця міністра.

    Зокрема, за її даними, готується відповідне розпорядження Головнокомандувача ЗСУ, яке повинно вирішити питання тих, хто зараз чекає на призначення, а також готуються зміни системного характеру до наказу 402 Міноборони (про військово-лікарську експертизу в ЗСУ) та до законодавства.

    Нагадаємо, раніше Міністр оборони Олексій Резніков заявляв, що президент рекомендував відправляти воєнкомів на лінію фронту.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.