• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Загарбники обстріляли Павлоград: постраждали 25 людей

    Опубликовано: 2023-05-01 09:55:13

    Вночі 30 квітня країна-агресор Росія знову випустили по Дніпропетровщині ракети. Ворог двічі за ніч атакував Павлоград та Павлоградський район. Внаслідок атаки є руйнування та постраждалі.

    Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

    "Трагічні ніч та ранок для Дніпропетровщини. Ворог атакував ракетами. 7 з них військові повітряного командування "Схід" збили. Але є і влучання. Дісталося Павлоградському району", - зазначив Лисак.

    За його словами, попередньо, постраждали 25 людей. Серед них троє – діти.

    У Павлограді пошкоджено промислове підприємство. Там сталася пожежа, яку рятувальники вже приборкали.

    В житловому районі понівечено 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти, 5 магазинів.

    Є руйнування й у громадах району. У Вербківській – побиті майже 40 житлових будинків, у Юр’ївській – 2, у Межиріцькій – пошкоджено школу.

    Нразі на місцях прильотів працюють всі служби. Інформація уточнюється.

    Зауважимо, ввечері 30 квітня у Павлограді на Дніпропетровщині пролунали потужні вибухи. Від вибухової хвилі у деяких місцевих жителів повилітали вікна

    Нагадаємо, внаслідок двох обстрілів з важкої артилерії по Нікополю Дніпропетровської області 30 квітня один чоловік загинув і ще двоє людей поранені.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.