• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резніков підсумував зустріч з колегами з США: ворог відчує наслідки домовленостей

    Опубликовано: 2023-04-24 17:30:32

    Міністр оборони України Олексій Резніков за підсумками переговорів з головою Пентагону Ллойдом Остіном та головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі на полях засідання у форматі "Рамштайн" заявив, що ворог відчує наслідки цих домовленостей, пише УНН.

    Цитата

    "У нас була плідна двостороння зустріч з нашими американськими колегами. Це була відверта розмова спільною мовою. Я вдячний великим друзям України Ллойду Остіну та Марку Міллі за їх лідерство у зміцненні антикремлівської коаліції. Ми ефективно та прозоро використовуємо допомогу, яку надає американський народ. Ворог відчує наслідки наших домовленостей", - написав Резніков у Twitter.

    Нагадаємо

    Міністр оборони України Олексій Резніков зустрівся зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном перед засіданням Контактної групи з питань оборони України на авіабазі "Рамштайн" у Німеччині.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.