• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська атакували промислову інфраструктуру в Миколаївській області

    Опубликовано: 2023-04-18 10:05:54

    Вночі окупаційні війська Російської Федерації завдали удару БПЛА по Снігурівській громаді в Миколаївській області.

    Про це повідомили глава військової адміністрації Іван Кухта та пресслужба Миколаївської обласної державної адміністрації.

    Росіяни застосували іранські дрони-камікадзе. 7 БПЛА влучили в 2 об'єкти промислової інфраструктури на території населених пунктів Снігурівської громади.

    "Близько 02:30 в Снігурівській громаді ворог атакував ударними безпілотниками об'єкт промислової інфраструктури. Попередньо без жертв та постраждалих. Більш детальна інформація уточнюється", — йдеться в повідомленні Миколаївської ОДА.

    Кухта додав, що ворог продовжує, і ймовірно, буде продовжувати обстріли. Тому він закликав всіх бути пильними.

    Нагадаємо, у Великодню ніч окупанти обстріляли Миколаївщину, внаслідок атаки двоє дітей загинули. Тоді ж у місті Снігурівка було пошкоджено два навчальні заклади, лікарню, будинок культури і житлові будинки.

    Напередодні, 13 березня внаслідок обстрілу Миколаївської області загинули чоловік та жінка 1978 та 1980 р.н., тоді  ж дитину 7 років забрала швидка.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.