• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві створять три реабілітаційні парки

    Опубликовано: 2023-04-18 14:00:02

    У Києві облаштують ще три реабілітаційні парки, два з них створять з нуля, розповів директор КО "Київзеленбуд" Олексій Король в інтервʼю "Вечірньому Києву".

    Це будуть парки, які мають сприяти емоційно-психологічному відновленню людей.

    З нуля створять парк "Срібний кіл" і парк навколо озера Йорданське, який почали облаштовувати ще у 2021 році. Навколо озера Йорданське облаштують бігову доріжку, яку створюють зі спеціального дренажного матеріалу. Реабілітаційним також буде парк "Орлятко" у Соломʼянському районі.

    Також очільник "Київзеленбуду" зазначив, що цієї весни планують завершити роботи й офіційно відкрити першу чергу парку "Прибережний" у затоці Берковщина. Наразі у парку вже проведено основні роботи.

    Він матиме декоративні та інфраструктурні елементи, освітлення, систему зрошення, працюватиме вбиральня. Використають також декоративне освітлення.

    Планують цьогоріч також закінчити роботи в парку ім. М. Рильського. Там вже оновили всю ігрову зону і створили будиночки для кажанів.

    Софія Король

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.