• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Харківщині російські окупанти поранили чотирьох людей

    Опубликовано: 2023-04-14 10:20:56

    Протягом минулої доби 13 березня російські війська обстріляли прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

    Під вогонь з "Градів" потрапило село Кучерівка Куп’янського району, там пошкоджено підприємство, сталася пожежа, повідомив очільник області Олег Синєгубов.

    Внаслідок обстрілів троє чоловіків 50-ти, 51-го та 23-х років були поранені. Вони госпіталізовані в стані середньої тяжкості. У смт Дворічна Куп'янського району був поранений 47-річний волонтер, який допомагав здійснювати евакуацію населення. Його госпіталізований у важкому стані. Зараз медики борються за його життя.

    Синєгубов зазначив, що в області залишається високою мінна небезпека.

    Вчора біля с. Лук'янці Харківського району на невідомому вибуховому предметі підірвався тракторист. 28-річний чоловік отримав поранення та був госпіталізований. Піротехніки ДСНС протягом доби знешкоджено 132 вибухонебезпечні предмети.

    У Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби Росія завдала 19 авіаційних  ударів, здійснила 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, є постраждалі серед цивільного населення. На бахмутському напрямку окупаційні російські війська продовжують наступати, тривають важкі бої за Бахмут. Противник провів атаки в районах Богданівки та Предтечиного, успіху не мав.

    Тетяна Гойденко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.