• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та США обговорили план контрнаступу

    Опубликовано: 2023-04-13 14:30:42

    Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і госсекретар США Ентоні Блінкен узгодили оновлений план контрнаступу України.

    Про це Блінкен написав в Twitter.

    "Приємно зв’язатися з Дмитром Кулебою сьогодні вранці, щоб обговорити оновлення можливостей контрнаступу та протиповітряної оборони України. Ми прагнемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, а також підтримувати успішний контрнаступ", - написав госсекретар.

    Кулеба зазначив, що Блінкен підтвердив підтримку США та рішуче відкинув будь-які спроби поставити під сумнів здатність України перемагати на полі бою.

    "США залишаються надійним партнером України, який націлений на просування нашої перемоги та забезпечення справедливого миру", - написав Кулеба.

    Нагадаємо, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що масштабний контрнаступ ЗСУ проти російських загарбників може розпочатися вже влітку. Він зауважив, що офіційний Київ не відчуває тиску з боку західних партнерів щодо того, коли краще почати активні військові операції.

    Михайло Шилін

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.