• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 250 000 тонн сміття на рік: коли добудують сміттєпереробний завод у Львові

    Опубликовано: 2023-04-05 15:30:02

    Будівництво сміттєпереробного заводу у Львові планують завершити до кінця 2023 року. Про це повідомляє Львівська міська рада.

    Передбачається, що на заводі можна буде переробляти 250 000 тонн відходів на рік. Це саме та кількість відходів, яку сьогодні збирають у Львові.

    Як зазначили у міськраді, ділянка, на якій будується завод, є досить складною, адже поруч тече річка Полтва. Відтак, щоб уможливити будівничі роботи, на території майбутнього заводу було забито понад 2 000 паль. Загальна площа ділянки – 9,7 га, а площа забудови становитиме 21 901,30 м².

    Уже повністю завершили етап проєктування і виконали 25% будівельних робіт. Далі планують почати монтувати обладнання. Роботи виконує польська компанія Control Process S.A., яка вже працювала над подібним заводом у польському Ольштині.

    Паралельно з будівництвом заводу у Львові працює станція компостування харчових та садово-паркових відходів, а також триває рекультивація Грибовицького полігону.

    Софія Король

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.