• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Число загиблих внаслідок обстрілу Костянтинівки збільшилося вдвічі

    Опубликовано: 2023-04-03 10:13:19

    Внаслідок обстрілів Костянтинівки 2 квітня окупаційними російськими військами загинуло шість людей. Як повідомляють в прокуратурі Донецької області, це троє жінок та троє чоловіків віком від 47 до 65 років.

    "Ще восьмеро громадян зазнали поранень різного ступеню тяжкості. Зруйновані багатоквартирні будинки, приватні домоволодіння, господарські споруди і автомобілі", - зазначено в повідомленні.

    Як повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, пошкоджено 15 багатоповерхівок і 11 приватних будинків, дитсадок та адмінбудівлю.

    Окрім цього, в неділю вночі війська РФ обстріляли Торецьк: снаряди окупантів влучили у багатоповерховий будинок та пошкодили комунікації, внаслідок чого одна людина отримала поранення і ще троє отруїлися чадним газом.

    За попередніми даними, обстріли Костянтинівки й Торецька велися з реактивних систем залпового вогню "Ураган" і "Град", а також зенітно-ракетних комплексів С-300 та артилерії.

    За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури ведуться розслідування у провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (частини 1 та 2 статті 438 Кримінального кодексу).

    На місцях працюють правоохоронці та рятувальники. Усі постраждалі доставлені до лікарень. Нагадаємо, що раніше Донецька ОВА повідомила про трьох загиблих та шістьох поранених у Костянтинівці.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.