• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Донеччині Росіяни завдали удару по «пункту незламності»: є загиблі

    Опубликовано: 2023-03-24 09:48:50

    Вночі російська армія обстріляла з зенітно-ракетного комплексу С-300 місто Констянтинівку, Донецької області. Одна з ракет влучила у будівлю “пункту незламності”.

    Внаслідок влучання російської ракети по "пункту незламності" в Костянтинівці загинуло троє людей. Це жінки, які переїхали до Констянтинівки з Бахмуту, Часів Яру та с. Опитне, повідомляє Офіс Генпрокурора.

    Ще двоє людей отримали різні поранення. На місці працюють правоохоронці та рятувальники.

     Донецька обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

    Вчора війська РФ завдали авіаракетного удару по Авдіївці: три ракети поцілили на територію АКХЗ. Двоє дюдей загинуло, 7 будинків зазнали пошкоджень.

    21 березня в Донецькій області росіяни вбили чотирьох людей: двоє загинули у Часовому Яру, одна людина у Красногорівці і ще одна – у Бахмуті.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.