• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти продовжують тероризувати Харківщину: через ворожі обстріли загинули двоє людей

    Опубликовано: 2023-03-15 10:06:42

    Армія країни-агресора РФ продовжує терор мирного населення Харківщини. Окупанти обстрілюють зі ствольної артилерії, РСЗВ та мінометів прикордонні міста та селища області.

    Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

    За його словами, минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області.

    "Одним з найбільш обстрілюваних ворогом міст є Вовчанськ. Внаслідок вчорашніх обстрілів у місті пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини, об'єкти цивільної промисловості та крамниці", - зазначив Синєгубов.

    Він додав, що внаслідок влучання снаряду в цивільний автомобіль загинула 55-річна жінка, 47-річний водій цього авто отримав поранення та був госпіталізований.

    Крім того, внаслідок обстрілу села Колодязне Куп'янського району пошкоджені приватні житлові будинки та об'єкти інфраструктури. Загинув 42-річний цивільний чоловік, який у момент обстрілу їхав у машині.

    У смт Дворічна Куп'янського району осколкове поранення отримав 58-річний цивільний чоловік. Він отримав медичну допомогу на місці.

    Нагадаємо, 13 березня від обстрілів потерпали Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічна, Стрілеча, Крохмальне, Гряниківка та інші міста і села.У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено щонайменше 4 приватних житлових будинки.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.