• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як правильно застосовувати міцелярну воду для шкіри обличчя?

    Опубликовано: 2023-03-10 16:11:34

    Вода з міського водопроводу зазвичай надто жорстка й містить чимало домішок, які згубно впливають на шкірний покрив обличчя. Після вмивання нею з’являється відчуття стягнення, лущення, а проблемна шкіра може покриватися висипами, червоними плямами, подразненнями. Уникнути таких наслідків можна, якщо замість звичайної води застосовувати міцелярний розчин.

    В чому особливість міцелярної води?

    Все більше жінок по всьому світу для вмивання обличчя використовують не воду з-під крана, а міцелярний розчин La Roche-Posay. Чому саме цього бренду? Бо продукція La Roche-Posay – це не звичайна косметика, а дерматокосметика з максимально безпечним складом. Засоби цього бренду годяться для догляду за шкірою навіть тим, хто проходить лікування атопічного дерматиту, має схильність до алергії чи подразнень. Формули всіх засобів La Roche-Posay розроблені за участі дерматологів з урахуванням потреб чутливої і проблемної шкіри.

    В основі таких засобів використовується термальна вода з джерел La Roche-Posay, яка доволі давно застосовується в дерматології для терапії різних шкірних захворювань. Інший унікальний компонент засобу – міцели. Це мікрочастинки, які притягують до себе бруд і шкірне сало, але не сушать епідерміс, як це робить жорстка вода.

    Переваг у міцелярного розчину чимало:

    - делікатно очищує епідерміс, але не подразнює його;
    - зручне фасування дозволяє носити засіб з собою, щоб вмити обличчя в спортзалі після тренування чи підправити макіяж впродовж дня;
    - засоби La Roche-Posay додатково збагачені іншими корисними речовинами, які живлять, заспокоюють, пом’якшують, зволожують епідерміс.

    Розчин з міцелами годиться для щоденного догляду за шкірою обличчя. Такий засіб не викликає звикання й підходить для всіх типів шкірного покриву.

    Правила користування міцелярним розчином

    Міцелярний розчин La Roche-Posay годиться для очищення обличчя вранці та ввечері. Після застосування не потребує змивання. Засіб підходить для демакіяжу – міцели здатні впоратися навіть з водостійкою косметикою. А ось застосовувати розчин замість тоніка не варто. Обидва косметичні продукти мають різний склад і дію.

    Більше інформації про міцелярний розчин La Roche-Posay, його унікальний склад і вплив на шкіру обличчя можна прочитати на офіційному сайті українського представництва бренду. Також там ви знайдете повний перелік продукції компанії з описами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.