• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Данілов: повернення територій Молдови та Грузії - основа гарантій миру і розвитку в Європі

    Опубликовано: 2023-03-13 17:00:03

    Повернення суверенних територій Молдови та Грузії є необхідною основою гарантій сталого миру і розвитку в Європі, написав у своєму Twitter секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, передає УНН.

    Цитата

    “Не лише відновлення територіальної цілісності України, але й повернення суверенних територій Молдови та Грузії є необхідною основою гарантій сталого миру і розвитку в Європі”, – йдеться у заяві Данілова.

    Доповнення

    У Грузії днями розгорнулося протистояння через закон про "іноагентів", аналог якому є у росії. Врешті, парламент Грузії відхилив у другому читанні цей законопроєкт, офіційна назва якого «Про прозорість іноземного впливу». Таким чином, правляча «Грузинська мрія» та ініціатори документа «Сила народу» виконали вимогу протестувальників на вулицях у Тбілісі.

    Тим часом, у середині лютого президент Молдови заявила про плани рф здійснити у країні держпереворот. А російська пропаганда та влада так званого Придністров’я продовжує поширювати фейкову інформацію щодо нібито планів України “вторгнутися на територію Придністров’я”. Зокрема, “міністерство державної безпеки” так званої “Придністровської Молдавської республіки” у четвер заявило про нібито запобігання "теракту", який готувався "за вказівкою СБУ проти низки посадових осіб". У свою чергу, у Службі безпеки України назвали звинувачення зрежисованою кремлем провокацією.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.