• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінцифри запустило безоплатний курс із криптограмотності та блокчейну

    Опубликовано: 2023-03-02 11:20:49

    Міністерство трансфрмації України запустило безоплатний курс із криптограмотності та блокчейну, який доступний на порталі "Дія. Цифрова освіта". Про це повідомив очільник відомства Михайло Федоров у Telegram.

    Курс передбачає 100 годин теоретичної та практичної інформації. Як зазначив Федоров, за допомогою програми українці зможуть дізнатись, зокрема, про технології блокчейн і NFT, криптовалюти Bitcoin и Ethereum, трейдинг, метавсесвіти, криптогігієну та безпеку.

    "Проєкт підтримують топові компанії та експерти галузі. Тому він має потенціал стати наймасштабнішим за всю історію розвитку віртуальних активів в Україні", — висловився міністр.

    Нагадаємо, що в листопаді минулого року Мінцифри та проєкт "Дія. Цифрова освіта" долучились до запуску платформи екстреної допомоги з цифрової безпеки Nadiyno. Метою ресурсу назвали підвищення цифрової грамотності й подолання актуальних онлайн-загроз громадян.

    Пізніше стало відомо, що компанія Google надає 2 млн доларів на цифрову освіту для українців та 50 тисяч ліцензій Workspace для уряду. Про цю домовленість також повідомляв очільник Мінцифри Михайло Федоров.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.