• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Андріївській церкві облаштували укриття та «Пункт незламності»

    Опубликовано: 2023-02-27 11:00:55

    Ставропігія Вселенського Патріархату в Україні разом з партнерами відкрила в Андріївській церкві  "Пункт незламності", який слугуватиме також укриттям. В приміщенні люди зможуть зарядити мобільні пристрої а також отримують доступ до мережі Інтернет.

    Про це повідомила пресслужба місії "Ставропігія Вселенського Патріархату в Україні".

    "Пункт незламності" відкриває двері в офісі Ставропігії Вселенського Патріархату – стилобатній (нижній) частині Андріївської церкви. Це приміщення, вбудоване у пагорб і з трьох сторін надійно захищене великими шарами бетону та ґрунту, є як безпечним укриттям у разі повітряної тривоги, так і енергоефективним", — розповіли священнослужителі.

    Укриття облаштували за рахунок меценатів та благодійників. Зокрема, закупили електрогенератор для роботи "Пункту незламності" на випадок відключення світла. Одночасно в укриття може перебувати до 40 осіб. Пункт працюватиме з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00.

    "Під час тривалих відключень електроенергії графік роботи "Пункту незламності" може змінитися. З безпекових міркувань відвідувачі «Пункту незламності» при вході мають пред’явити документ, що посвідчує особу", — уточнили в пресслужбі місії.

    Нагадаємо, в рамках розвитку інформаційної інфраструктури для "Пунктів незламності" запрацював ще один чат-бот у Viber, де можна дізнатися, де знаходиться найближчий пункт.

    Крім цього, інформацію про найближчі "Пункти незламності" можна знайти на сайті, а також в чат-боті в Telegram. З інформацією, де у Києві знаходяться пункти обігріву можна ознайомитися на мапі.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.