• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці поширили документи через «Дію» понад 10 млн разів – Мінцифра

    Опубликовано: 2023-02-09 18:00:46

    Українці поширили документи через додаток “Дія” понад 10 мільйонів разів. Про це повідомив у своєму Телеграм міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

    Цитата

    “Революційна послуга, яка повністю змінила філософію у відносинах між державою та людиною. Коли вам більше не потрібно робити десятки копій, щоб відкрити банківську картку, застрахувати авто, вступити до університету, отримати послугу в ЦНАПі тощо. Просто кілька кліків у застосунку. Ділитися документами через Дію зручно та безпечно. Адже цифрова копія передається лише з вашого дозволу в зашифрованому вигляді”, – написав він.

    Федоров додав, що завдяки функції “шеринга” вдалося заощадити як мінімум 10 млн папірців та 30 млн грн на друці та скануванні документів.

    Доповнення

    З січня цього року у порталі державного сервісу "Дія" знову можна отримати довідку з Державного реєстру речових прав, яка підтверджує, що ви - власник нерухомості.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.