• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Миколаївщина: обстрілами зруйновано близько 16 тисяч обʼєктів, 10 тисяч з них – житлові будинки

    Опубликовано: 2023-02-03 16:30:06

    Внаслідок ворожих обстрілів частково або повністю зруйновано близько 16 тисяч будівель. Також проводиться робота з розмінування, заміновано близько 270 тисяч га. Про це на брифінгу повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН.

    Цитата

    «Майже 16 тисяч пошкоджених чи зруйнованих обʼєктів по області. Приблизно 10 тисяч – це одноповерхові житлові будинки. Для відновлення залучені всі: і держава, й іноземні партнери. Ми обговорили з Данією, що стосується першочергових обʼєктів – дитячі садки, школи та лікарні – щоб люди змогли отримувати послуги. Після цього будемо розширювати відновлення», – повідомив Кім.

    Також інтенсивно проводиться робота з розмінування. В Миколаївській області заміновано чи потребує огляду близько 10% території, це приблизно 270 тисяч га. Основна частина з них – це сільськогосподарські угіддя.

    Нагадаємо

    Два дні тому ворог вчергове завдав артилерійських ударів по населеному пункту Очаківської громади. Пошкоджено об’єкти інфраструктури.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.