• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Tesla не продала жодного біткоїна, попри крах FTX

    Опубликовано: 2023-01-30 18:00:24

    Американський виробник електромобілів не купував і не продавав біткоїни у четвертому кварталі 2022 року (другий квартал поспіль). Про це свідчать дані останнього звіту компанії про прибутки та збитки, повідомляє CoinDesk.

    Деталі
    Вартість цифрових активів Tesla на кінець четвертого кварталу становила $184 млн, порівняно з $218 млн на кінець третього кварталу. Це трапилось внаслідок зниження ціни біткоїна.

    Наприкінці третього кварталу ціна біткоїна була трохи нижче $20 000, а наприкінці четвертого кварталу — близько $16 500.

    Tesla також не торгувала біткоїнами у третьому кварталі, але в другому кварталі компанія здивувала деяких інвесторів, продавши BTC на $936 млн, або приблизно 75% своїх загальних активів, щоб залучити готівку через невизначеність щодо карантину через COVID-19 у Китаї.

    Але тоді генеральний директор Ілон Маск заявив, що компанія відкрита для збільшення частки біткоїнів в майбутньому, і що продаж «не слід сприймати як якийсь вирок щодо біткоїнів».

    Нагадаємо
    «Мінфін» писав, що Tesla зафіксувала рекордний чистий прибуток за підсумками четвертого кварталу 2022 року та суттєво збільшив виручку.

    Чистий прибуток у жовтні-грудні виріс до $3,69 млрд з $2,3 млрд за аналогічний період попереднього року. Прибуток у розрахунку на акцію підвищився з $0,68 до $1,07, торішній показник було перераховано з урахуванням спліту акцій 3:1.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.