• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Американська компанія купила український сервіс для геймерів DMarket за $100 мільйонів — ЗМІ

    Опубликовано: 2023-01-27 17:00:36

    Американська ігрова компанія Mythical Games придбала орієнтований на геймерів український маркетплейс цифрових активів DMarket. Офіційно сума угоди не розголошується, але, за даними AIN, компанію оцінили у $70-$100 млн.

    «Наразі ми не називаємо суму угоди, але можу сказати, що задоволені умовами, які отримали. Додам, що останній наш раунд у 2020 році був з оцінкою компанії $28 млн. У 2022 році оцінка була відповідною до тієї, яку зазвичай очікують інвестори для наступного раунду компанії з позитивною динамікою», — заявив співзасновник DMarket Влад Панченко.

    Київський офіс DMarket стане частиною підрозділу Mythical East, а співзасновники української компанії Влад Панченко та Тамара Сланова доєднаються до керівництва Mythical і працюватимуть над технологіями маркетплейсів для геймінгу.

    DMarket був заснований 2017 році Владом Панченком, Олександром Кохановським та Тамарою Слановою. Це блокчейн-маркетплейс для продажу скінів для геймерів.

    За оцінкою редакції AIN, річний дохід DMarket у 2022 склав від $3,2 млн до $3,7 млн.

    Завдяки придбанню DMarket американська студія Mythical Games оголосила про запуск ігрового маркетплейсу Mythical Marketplace 2.0, який забезпечує можливість p2p-транзакцій та можливостей для геймерів брати участь в ігровій економіці.

    Як повідомляють у Mythical, їх новий маркетплейс Marketplace 2.0 побудований на новому Layer 1 EVM-блокчейні і працює із власними токенами компанії MYTH. Внаслідок угоди з DMarket компанія матиме другий за обсягом процесинг цифрових активів на блокчейні (після Ethereum Mainnet).

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.