• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україні необхідні ракети більшої дальності до перекидання росією підкріплення - ГУР

    Опубликовано: 2023-01-27 16:00:07

    Україні необхідні ракети більшої дальності. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, якого цитують у ГУР в Telegram, передає УНН.

    Цитата

    "Україні необхідні ракети більшої дальності до того, як росія перекине підкріплення", - сказав Скібіцький в інтерв'ю CNN.

    Деталі

    За словами представника воєнної розвідки України, окупанти почали перекидати військові вантажі по всій території російської федерації, зокрема через Кримський півострів у південні області. Зараз російські військові склади розташовані за 80-120 км від лінії фронту, і щоб завдавати по них ударів, Україні потрібна артилерія більшої дальності.

    Також "далекобійна артилерія потрібна, аби Україна могла розпочати контрнаступ до того, як росія перекине підкріплення", вкзазали у ГУР.

    Цитата

    «Особливо зараз для формування потужних ударних угруповань потрібні танки, БМП, важке озброєння, яке дало б змогу швидко вести контрнаступ проти противника», – пояснив Скібіцький.

    Нагадаємо

    Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю німецькому телеканалу ARD перерахував види зброї, якої наразі найбільше потребує Україна. Це артилерія, РСЗВ, важлива бронетехніка — БМП, БТР різного виду.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.