• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський: після повномасштабного вторгнення в Україну путін для мене - ніхто

    Опубликовано: 2023-01-27 15:30:51

    Президент України Володимир Зеленський заявив Sky News, що "не зацікавлений" у зустрічі з російським президентом володимиром путіним для мирних переговорів, вказавши, що після повномасштабного вторгнення в Україну він для Зеленського - ніхто, і що "не розуміє, хто ухвалює рішення в росії", пише УНН.

    Цитата

    "Вони не хочуть жодних переговорів і так було до вторгнення. Так вирішив президент путін", - сказав Зеленський.

    "Він не хоче переговорів, бо не хоче миру", - додав Президент.

    На запитання, чи допоможе зустріч з путіним віч-на-віч врегулювати конфлікт, що продовжується, Зеленський сказав: "Мені це не цікаво. Не цікаво зустрічатися, не цікаво говорити. Чому? Тому що ми зустрічалися з ним в "нормандському форматі", це було до повномасштабного вторгнення. Я бачив людину, яка говорила одне, а потім робила інше".

    "Не можу зрозуміти - це його рішення чи когось іншого? Тож зустрітися для чого, потиснути руку? Не цікаво. Говорити? Я справді не розумію, хто ухвалює рішення в росії", - зазначив Президент.

    "Хто він зараз? Після повномасштабного вторгнення для мене він ніхто, ніхто", - додав він.

    Доповнення

    Для перемоги у війні з росією Україні необхідні сучасна зброя, зокрема танки та артилерія, посилення санкційного тиску на москву та створення міжнародного трибуналу щодо російських воєнних злочинів, заявив Президент Володимир Зеленський.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.